Detaljer

Untitled

Om det mot all förmodan har missats av någon så bor det en ordentlig nörd i mig. En sån där som kan bli rätt uppspelt över små saker ingen annan bryr sig om - som tekniska detaljer i ett fotografi. Som av mängden detaljer tillgängliga i ett stort negativ som ovan eller möjligheterna att verkligen styra perspektivet när jag plåtar.

Storformat blir lätt alldeles för stelt och dött men jag bara...älskar det. Det blir så fint. Jag undrar hur det blir kopierat på stort papper, typ 50x60 cm stort. Och hur det skulle se ut på väggen efteråt. Åh.

PS. Efter diskussion med Kalle & Karin har jag lärt mig att en kan störa sig på staketet i förgrunden. Det kan jag förstå. Själv tycker jag det gör bilden.

Oscar Carlsson

Read more posts by this author.

Linköping

Subscribe to oscar.carlsson.photography

Get the latest posts delivered right to your inbox.

or subscribe via RSS with Feedly!