Promenaden

Untitled

Banal, men för mig signifikant bild. Bilden är tagen ute på Notholmen, ute vid Tyresö slott. Det var en av de första längre promenaderna jag tog efter min diskbråcksoperation hösten 2013. Innan dess var promenader förenade med smärta och besvär, efter operationen och att operationssåret läkt var dessa besvär bara...borta. Det var fantastiskt skönt.


Jag har besökt samma plats igen för att försöka ta samma bild fast på film, men då hade jag missat den färggladaste perioden för höstlöven och vädret var ett annat. Jag får lov att återkomma hit igen, tror jag. Om inte annat är det fantastiskt fint där en tidig höstmorgon.

Oscar Carlsson

Read more posts by this author.

Linköping

Subscribe to oscar.carlsson.photography

Get the latest posts delivered right to your inbox.

or subscribe via RSS with Feedly!