Delningsbild

Det här är en annan fix idé om bilder - om vilka bilder som funkar bra på en bilddelningssajt som flickr. Nuvarande teori är bilder med starka färger, hög kontrast och framförallt att de ser bra ut i tumnagelsformat. Jag kan tänka mig att denna bild uppfyller några av de nödvändiga kriterierna:

Untitled

Platsen är Fushimi Inari-taisha, ett tempel i Kyoto, Japan. En rätt häftig plats överhuvudtaget, även om vi besökte det i fel tid - sent på eftermiddagen, i augusti månad. Det blev mörkt på nolltid, jag hade inget stativ, och det var över 30 grader varmt och väldigt hög luftfuktighet.

Untitled

Mitt sällskap, Johannes, efter denna promenad upp för berget. Jag har nog inte lovat att aldrig publicera denna bild. :)

Untitled

Oscar Carlsson

Read more posts by this author.

Linköping

Subscribe to oscar.carlsson.photography

Get the latest posts delivered right to your inbox.

or subscribe via RSS with Feedly!