6x9

Untitled

Ytterligare en bild på min sambo, man plåtar gärna det man har tillgängligt. Denna bild är tagen i början av mars 2016, med min Texas-Leica. Handhållna och lite skakiga bilder går att kopiera större än man tror om man bara har ett tillräckligt stort negativ.

Att kopiera ett sånt här negativ är en fröjd. Jag gav tillräckligt med ljus i exponeringen och jag har ton överallt. En belysning med femmans filter för att sätta skuggtonerna, en annan med noll-nollans filter för att sätta högdagrarna där jag var noga med hudtoner. Efterbelysning med noll-nollans filter för att mörka ner bakgrunden och en efterbelysning med femmans filter för att ge lite mer stuns i tröjan utan att mörka ner svanarna.

Oscar Carlsson

Read more posts by this author.

Linköping

Subscribe to oscar.carlsson.photography

Get the latest posts delivered right to your inbox.

or subscribe via RSS with Feedly!