Kategori: Träd

large format photography forums delar man bilder i vanliga forumtrådar, allt uppdelat efter ett antal kategorier. Första gången jag surfade in på forumet (nu när jag äntligen är en del av gänget) fnissade jag till lite när jag såg denna indelning - det kändes så...ja, förutsägbart?

Nu är det svårt att veta vad som är hönan och ägget, men nu när jag plåtat lite grann med klappkameran kan jag tänka mig varför bilderna delas upp i dessa kategorier - det är motiv som bara passar i storformat. Det är alltså mest motiv som inte rör på sig.

Ovan är en liten hyllning till dessa kategorier. Jag kommer strax posta den i träd-kategorin. Det finns en hel del duktiga trädfotografer där ute, det gäller att börja öva för att kunna konkurrera. :-)

Jag vågar nästan utlova att fler bilder av denna typ kommer dyka upp.


Aspig statistik

Kategorierna då? Dessa är bara de på första sidan i forumet:

Trådarna innehåller tillsammans 45606 inlägg, och har fått totalt 8532866 visningar idag (7:e januari, förmiddag).

Oscar Carlsson

Read more posts by this author.

Linköping

Subscribe to oscar.carlsson.photography

Get the latest posts delivered right to your inbox.

or subscribe via RSS with Feedly!