Återbesök

Jag återbesökte nyligen en liten, bortglömd samling hus i utkanterna av Linköping. Avståndet från innerstan är inte större än att man kan cykla utan vidare. Tidigare när jag har varit här har man kunnat kika in rätt obehindrat i husen, vilket andra besökare använt friskt och en del av husen såg ut där efter.

Nu är alla dörrar stängda och enda sättet att kika på husen är att titta in genom fönstret. Här kikade jag in med min stora kamera och en vidvinkel.

Linköping

Att jobba med min nuvarande vidvinkel, en Nikkor SW 90 mm f8, är knepigt när det är mörkt. Efter denna bild togs fick jag hjälp av min sambo att sy ett tygstycke med resår av mörkläggningstyg, så att jag nästa gång skulle ha mer utav en chans att komponera & fokusera i mörka utrymmen. Detta tygstycke åtgärdade just detta problem men blottade ett annat - min (bristande) teknik i övrigt. Men det är en annan historia. :)

Oscar Carlsson

Read more posts by this author.

Linköping

Subscribe to oscar.carlsson.photography

Get the latest posts delivered right to your inbox.

or subscribe via RSS with Feedly!