Brasse

Untitled

Ibland är jag sugen på att köpa mig en Hasselbladskamera bara för att få kalla honom vid hans rätta namn - Hasse. Inte Hassie eller Hassy. Hasse. Det är det enda namnet.

Problemet är att jag inte äger en Hasselblad, utan en avlägsen (även om släktskapet är tydligt) kusin från Asien. Det är egentligen inte ett problem, det här är i själva verket en liten hyllningstext till min Bronica SQ-Ai.

Jag hittade min på blocket och vi har haft kul tillsammans sedan dess. I ett släng av dum-i-huvudet har jag även testat att låta stativ och kamera välta ner i en bergskreva så att vidvinkelns filtergänga gick sönder. Rekommenderas inte för den med hjärtproblem. Men vi har fortfarande kul och ingen permanent skada verkar ha uppstått.

Nedan är lite bilder jag tagit med Brasse:

Bronica SQ-Ai

Oscar Carlsson

Read more posts by this author.

Linköping

Subscribe to oscar.carlsson.photography

Get the latest posts delivered right to your inbox.

or subscribe via RSS with Feedly!