Sköljbilder, del 1

Här jobbar jag ibland baklänges - detta skulle nämligen vara den första sköljbilden jag tänkt publicera. Nu blev Klöverfjäll-bilden den första i serien istället. Ibland går det snabbt och blir fel, vilket också är lite utav tanken med mina sköljbilder.

Bilden i sig är inget mästerverk, men rolig att experimentera med. En av de sköljbilder som kommit till på kortast tid, bilden har vid senare tillfälle fått en nostalgisk sepiaton. Jag vet inte vad jag tycker om råkanter i allmänhet, men här fick den vara med.

Fomaspeed 312, Dektol och Rollei sepia. Tagen med en Olympus XA och ISO400-film.

Oscar Carlsson

Read more posts by this author.

Linköping

Subscribe to oscar.carlsson.photography

Get the latest posts delivered right to your inbox.

or subscribe via RSS with Feedly!